Pages

Ads 468x60px

2011. november 24., csütörtök

3. Rijeka Open 2011 eredmények + pár mondatos beszámoló

CBT - 3rd Rijeka Open 2011 
19-20.11.2011. Rijeka, Hrvatska

OPEN (36): 1-Zoltan Illyes
(H), 2-Jozsef Mertl (H), 3/4-Mislav Kovačić (HR)/Jurica Šimić (BiH); 1LC-Danny Cohen (GB), 2LC-Tomislav Štrk (HR)

DOUBLES (16): 1-Dino Budimilić & Mislav Kovačić, 2-Domenika Rus & Miran Tuhtan

http://www.backgames.org/bg/club.standings.php?club_id=70&mode=tournament_report&tournament_id=2951&links=standings


Péntek kettőkor indultunk négyen Rijekába. Utolsó napokban minőségi cserét hajtottunk végre, Máté helyett Joe jött velünk. Utasbiztosítása mindenkinek volt. Príma. Az út kevésbé, mert k****tt nagy köd volt.
A szállás ahol laktunk, a rijekai "váci utcá"ban volt, egy lerobbantnak mondható hostel/lakás húsz euroért. Az ablakba a szállásadó néni gyertyát rakott, így emlékezvén Vukovar elestére. Mutatta és mondta is, hogy ratata Vukovar.
Reggel a néni aranyos volt, és hozott grappát és ihatatlan kávét. Szombaton játszottunk pár meccset, délután a páros bajnokság kezdődött.
Vasárnap reggel a néni megint hozott grappát és kávét.
Majd folytatódott a bajnokság, majdnem három magyar került a nyolc közé, de Szabi elvérzett. A döntőt így is két magyar játszotta.
A szervezők szimpatikus fiatal társaság volt. A játékosok közt volt pár idegbeteg, de gondolom az mindenhol van, itt Pesten is. Úgy látszik ez ilyen játék. Egy Szlovéniában élő angol invitált minket egy júniusi versenyre, oda is el kellene menni majd.

1 megjegyzés:

Joe írta...

Nem volt az olyan ihatatlan, csak az alján lévő fél centi vastag zaccrétegre kellett ügyelni. Amúgy tényleg aranyos volt.
Joe